22. Maart 2017
8 nieuwe familieleden in nieuw seizoen Geordie Shore

8 nieuwe familieleden in nieuw seizoen Geordie Shore

Vanaf woensdag 29 maart elke week om 22.00 uur bij MTV

Oi oi! Onze favoriete lads & lasses zijn terug, dit seizoen met maar liefst acht nieuwe gezichten! De nieuwelingen voegen zich bij het vertrouwde team in Geordie Shore: New Radgie Rampage. Het nieuwe, veertiende seizoen is vanaf 29 maart iedere woensdag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender MTV.

Van de oude vertrouwde Geordies keren acht castleden ready to party terug – Gaz Beadle, Marnie Simpson, Sophie Kasaei, Chloe Ferry, Aaron Chalmers, Nathan Henry en Marty McKenna. Scotty T is, zoals we hem kennen, fashionably late en voegt zich later bij de groep.

De acht nieuwe lads & lasses staan te popelen om te laten zien dat zij het niveau Newcastle aankunnen. Bazin Anna is ook weer terug met uitdagende baantjes voor het huis. De nieuwelingen hebben maar één missie: Anna en de Geordies bewijzen dat zij het radgiest zijn!

Bekijk hier alvast de promo!

Maak alvast kennis met de nieuwe lads & lasses:
Feestbeest Abbie heeft lak aan wat de wereld van haar denkt. Ze zegt zich te gedragen ‘zoals elke meid van haar leeftijd doet’. Tijdens een nachtje stappen wil Abbie maar één ding: een lekkere vent om mee te ‘tashen!’

Nieuweling Billie is in het dagelijks leven misschien professioneel bokser, buiten de ring omschrijft hij zichzelf als een ultra relaxte lad. Kan hij zijn hoofd koel houden als Anna weer een bijzonder klusje voor hem heeft?

Bartender Chelsea werkt in Newcastle en is het wilde nachtleven wel gewend. Chelsea claimt dat ze verschrikkelijk losbandig wordt als ze dronken is. Klinkt erg bekend of niet, Geordies?

Ex-Miss kandidaat Eve heeft een seizoen op Ibiza gewerkt en chaos en alcohol zijn haar niet onbekend. Met haar werkervaring weet Eve als geen ander dat shots dé perfecte basis is voor nieuwe vriendschappen. Klusjes voor Anna moeten voor Eve dan ook appeltje eitje zijn!

Sam herken je misschien uit een eerder Geordie-seizoen toen hij Charlotte voor zich won met zijn beroemde ‘crab’ dans. Ondanks dat zijn vrienden hem omschrijven als de grootste malloot, vindt Sam dat hij de full package is vanwege zijn looks en obsessie voor documentaires.

Professioneel make-up artiest Sarah is klaar voor het Geordie-huis. Sarah herken je misschien van het Ex On The Beach-strand als ex van niemand minder dan onze eigen lad Marty McKenna. Ze vindt zichzelf heel echt en oprecht, maar soms een beetje instabiel. Gelukkig gebeuren er nooit dingen in het Geordie huis waar je van zou kunnen flippen.

Een ander bekend Ex on the Beach-gezicht betrekt ook het huis: Zahida. Laat je niet misleiden door haar onschuldige gezichtje. Zahida is een echte entrepreneur met een eigen succesvol evenementen- en promotiebureau. Hoe zal het haar nu vergaan om onder Anna te werken?

Last but not least neemt ook mediterrane Elettra plaats in het huis. Het snelle en glamoureuze leven is Elettra al gewend als erfgename van de Lamborghini familie maar kan ze de Geordie spray-tan glamour aan? De Italiaanse schone heeft al eerder een zomer doorgebracht in het Super Shore-huis waar ze ook al kort kennis heeft gemaakt met lass Chloe. Super Shore is op dit moment ook iedere vrijdag om 22.00 uur te zien op MTV.

Het is niet alleen party hard, maar ook hard werken. De nieuwe familieleden beginnen hun avontuur in Newcastle, maar wanneer de groep naar Tignes vertrekt voor een klus wordt al snel duidelijk dat drama gewoon meereist. Wie van de nieuwelingen loopt de kantjes er vanaf en wie bewijst zich door keihard te werken als ze weer terug zijn in Newcastle?

Geordie Shore: New Radgie Rampage is vanaf 29 maart iedere woensdag om 22.00 uur te zien op MTV.

Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #13 en in België te zien via Proximus op kanaal #162 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.