22. Maart 2017
K-1 legende Peter Aerts ambassadeur van Spike presents: World Fighting League

K-1 legende Peter Aerts ambassadeur van Spike presents: World Fighting League

The Dutch Lumberjack is back! ("video"):http://www.youtube.com/watch?v=Va1X3pdvoiM&feature=youtu.be) K-1 legende en gepensioneerd kickbokser Peter Aerts wordt de ambassadeur van Spike presents: World Fighting League. Wie beter dan Aerts, die het K-1 World Grand Prix-toernooi in Japan drie keer heeft gewonnen (1994, 1995 en 1998) kan het kickboksen en Spike presents: World Fighting League buiten de ring vertegenwoordigen. Samen willen deze partijen de sport weer naar zijn vroegere glorie brengen en bouwen aan een platform waar vechters de exposure krijgen die zij verdienen. De liefhebbers van de sport, maar ook het bredere publiek, kunnen ervaren dat kickboksen voor iedereen toegankelijk is.

Kickbokslegende Peter Aerts over zijn ambassadeurschap:
“De kracht van Spike presents: World Fighting League is dat ze niet alleen gevestigde namen of legendes een platform bieden, maar ook opkomende talenten. Dit zijn de sporters van de toekomst, die we de kans moeten geven om groter te worden in het kickboksen. Dit doen we door ze erkenning te geven en hen te stimuleren om de sport altijd op een positieve manier uit te dragen.”

“Samen met Spike zijn wij vereerd om de handen ineen te slaan met een kickbokslegende als Peter Aerts, samen zullen wij de sport, vechters en de evenementen naar een hoger niveau tillen.”, aldus World Fighting League.

Op zondag 23 april vindt World Fighting League #5: Champion vs Champion plaats in TopSportCentrum Almere met 3 tournaments, 8 Super Fights en de afscheidswedstrijd van Rodney Faverus Glunder. Met onder andere op de WFL Fightcard: Michael Duut vs Fred Sikking, Ilona Wijmans vs Anissa Haddaoui en het debuut van niemand minder dan Errol “The Bonecrusher” Zimmerman. Voor kaarten en meer info: www.worldfightingleague.com

Zal The Dutch Lumberjack de verleiding kunnen weerstaan om niet zelf weer de ring in te stappen?

Over World Fighting League
World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie die met een geheel nieuw concept een frisse wind laat waaien door de huidige vechtsport scene. WFL wil een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding of hun baan, ondersteund worden in hun vechtsportcarrière. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van een WFL kampioenstitel, wat hen in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. Het doel van WFL is om de evenementen uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene waar betrouwbaarheid, sportiviteit en deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen vooropstaan.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom en Face Off. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters.

Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders)).