05. April 2017
MTV's Dutch Ridiculousness terug met Monica Geuze en Kaj Gorgels

MTV's Dutch Ridiculousness terug met Monica Geuze en Kaj Gorgels

Vanaf 9 april elke zondag om 23.00 uur op MTV

Time to get ridiculous! Vanaf 9 april brengt Viacom-zender MTV je elke zondag weer de meest gênante, choquerende en ongelooflijke viral video's die het internet te bieden heeft in een gloednieuw seizoen van de hitshow Dutch Ridiculousness. In dit seizoen keert Edson da Graça terug als host en nemen DJ en YouTube-ster Monica Geuze en online personality Kaj Gorgels als co-host voor het eerst plaats op de befaamde rode bank. Met de ongezouten mening van dit trio en een record aantal bekende gasten wordt dit seizoen meer ridiculous dan ooit! Het nieuwe seizoen van Dutch Ridiculousness is vanaf zondag 9 april wekelijks te zien op MTV om 23.00 uur.

<strong>Bekijk hier de promo!</strong>

Dit seizoen zie je meer bekende gasten dan ooit tevoren met Dennis Weening, Koen Kardashian, Kraantje Pappie, Défano Holwijn, Jai Wowor (bekend van de band B-Brave), Ashley (bekend van Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island) en Joy Anna Thielemans op de rode Dutch Ridiculousness-bank: stuk voor stuk gasten die erom bekend staan geen blad voor de mond te nemen!

Het nieuwe seizoen van Dutch Ridiculousness is vanaf 9 april 15 weken lang iedere zondag om 23.00 uur te zien op MTV.

Kijk voor meer infomatie op: mtv.nl/dutchridiculousness*
#DutchRidiculousness

Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #13 en in België te zien via Proximus op kanaal #162 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be