10. April 2017
Iedereen is verdacht in De Ludwigs - Wie is de dief? op Nickelodeon

Iedereen is verdacht in De Ludwigs - Wie is de dief? op Nickelodeon

Vanaf 10 april maandag t/m donderdag om 19.00 uur te zien bij Nickelodeon

1 feest, 1 opdracht, 1 avontuur! In De Ludwigs - Wie is de dief? keert de populaire Amsterdamse familie terug om een nieuw mysterie op te lossen in een losstaande special van 8 afleveringen. De volledige cast uit de populaire Nickelodeon-serie De Ludwigs is weer te zien, waaronder Tooske en Bastiaan Ragas als ouders Kate en Erik. De Ludwigs - Wie is de dief? is vanaf 10 april maandag t/m donderdag om 19.00 uur te zien bij Viacom-zender Nickelodeon.

Bekijk hier de promo!

In De Ludwigs - Wie is de dief? zijn de Ludwig-kinderen druk bezig met de voorbereidingen van een verrassingsfeestmaal ter ere van het tienjarig huwelijksfeest van hun ouders Erik en Kate. Wanneer een extreem kostbare ring wordt gestolen, hebben de kinderen minder dan 24 uur de tijd om de dader te vinden, de ring terug te krijgen en het feestmaal te bereiden. Als echte detectives gaan ze op onderzoek uit en gebruiken ze de beelden van hun vlogcamera’s om het mysterie op te lossen. Zal het ze lukken om op tijd de ring terug te vinden en het huwelijksfeest van Erik en Kate te redden?

Naast Tooske en Bastiaan Ragas zijn ook Timo Verbeek (Benny), Luca Hollestelle (Yara), Rosaline Lantink (Anoosha), Yassine El Ouardi (Daniel), Cedric Van Den Abbeele (Sam) en Yootha Wong-Loi-Sing (Simone) te zien. Ook is er o.a. een gastrol weggelegd voor Nickelodeon-gezicht Iris Hesseling.

De Ludwigs - Wie is de dief? is vanaf 10 april maandag t/m donderdag om 19.00 uur te zien bij Nickelodeon.

Over Nickelodeon Nederland
Nickelodeon is het merk voor kinderen binnen de merkenportfolio van Viacom International Media Networks Benelux. De van oorsprong Amerikaanse zender is wereldwijd één van de grootste entertainmentmerken voor kinderen, in Nederland is Nickelodeon de nummer 1 kinderzender. Het is de plek waar kinderen op de eerste plek staan; zij staan centraal in alles dat Nickelodeon doet. Van de ontwikkeling van series, websites, apps en social media tot events en consumentenproducten. De Nickelodeon-programmering is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en bestaat onder meer uit live action, animatie en game shows.

Het entertainmentmerk besteedt veel aandacht aan het lokaliseren van de zender voor de Nederlandse kijker. Zo is een groot deel van de live action- en animatieseries in het Nederlands nagesynchroniseerd en zijn er veel producties te zien uit Nederland, zoals De Ludwigs, Race naar de KCA's, Grappenmakers en Cool Factor. Voor de jongsten is naast Nickelodeon ook Nick Jr. te zien. In 2016 was Nickelodeon met 17.9% marktaandeel onder 6-12 jaar marktleider en lanceerde Viacom Benelux de eerste mobiele on-demand propositie voor haar portfolio: de Nickelodeon Play app. Nickelodeon Play biedt een rijke entertainment-omgeving van shows, filmpjes en spelletjes speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd 6-12 jaar.