19. Mei 2017
Pin-ups en pinstriping in aflevering 2 van Ink Master - Meesters van de Lage Landen op Spike

Pin-ups en pinstriping in aflevering 2 van Ink Master - Meesters van de Lage Landen op Spike

Iedere maandag om 22.00 uur een nieuwe aflevering

Nadat Sam als eerste tattoo artist zijn shop moest sluiten, strijden de negen overgebleven deelnemers aanstaande maandag om 22.00 uur verder in de tweede aflevering van Ink Master - Meesters van de Lage Landen op Viacom-zender Spike. De spanningen lopen hoog op als de kandidaten moeten samenwerken in de Flash Challenge. In trio’s krijgen ze de uitdaging om oude barrels door middel van pinstriping om te toveren tot ware racemonsters.

Wie zet de beste traditional pin-up tattoo? Daar draait het om bij de eliminatie opdracht van deze week. Michael, Ger, Djoels, Kim, Remco, Dennis, Karin, Jay en winnaar van de eerste aflevering Djovani worden geconfronteerd met de pin-up ideeën van de human canvases. Eén canvas wil een gabberwijf als pin-up en alle deelnemers hopen vurig dat zij niet degene zijn die deze tattoo krijgt toegewezen. Traditional tattoo expert Robert Aalbers schuift deze week aan als gastjurylid, naast vaste juryleden Errol Buwalda, Morrison Schiffmacher en presentator Marco Roelofs. Welke pin-up kost één van de tattoo artists de kop?

Bekijk hier alvast de preview van aflevering 2!

Kijk maandag 22 mei om 22.00 uur naar de tweede aflevering van Ink Master - Meesters van de Lage Landen op Viacom-zender Spike.

Niets missen van Ink Master - Meesters van de Lage Landen? Kijk dan op spiketv.nl/inkmaster met onder andere vlogs, exclusieve backstage beelden en confessions van de tattoo artists.

Over Ink Master - Meesters van de Lage Landen
In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest.

Marco Roelofs, tattooliefhebber en voormalig frontman van de punkband Heideroosjes, is de presentator van het nieuwe lokale Spike-programma. Hij wordt bijgestaan door de gerenommeerde tattoo artists Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher. Samen beoordelen zij met hun jarenlange ervaring en expertise de tien tattoo artists die tijdens een keiharde afvalrace er alles aan doen om de eerste Ink Master van de Lage Landen te worden. Ink Master – Meesters van de Lage Landen is iedere maandag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Ink Master - Meesters van de Lage Landen wordt geproduceerd door Endemol Shine. #InkMasterLL

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie, interviewaanvragen met de presentator, jury en deelnemers contact op met Marieke Saly, PR Manager Spike, marieke.saly@vimn.com of tel:+31204937049 / +31623887573

Beeldmateriaal
Download hier een uitgebreid assortiment van high-res rechtenvrij beeldmateriaal van Ink Master - Meesters van de Lage Landen, o.a. individuele foto's van de presentator, jury, deelnemers en groepsfoto's.

Creditvermelding bij gebruik beeldmateriaal verplicht: Viacom-Spike