30. Mei 2017
Kay Nambiar en broer Jesse tatoeëren elkaar ongezien voor nieuwe MTV-show Just Tattoo Of Us

Kay Nambiar en broer Jesse tatoeëren elkaar ongezien voor nieuwe MTV-show Just Tattoo Of Us

Volg de ultieme vertrouwenstest vanaf donderdag elke week om 21.30 uur op MTV

Zou jij het aandurven om iemand die je goed kent voor jou een tattoo te laten ontwerpen en deze ongezien te laten zetten? En hetzelfde terug te doen? Vanaf donderdag kun je op Viacom-zender MTV elke week de ultieme vertrouwenstest volgen in de nieuwe show Just Tattoo Of Us. Kay en zijn broer Jesse Nambiar, ook bekend als veelbelovend artiest NAMBYAR, gingen de uitdaging aan en het resultaat is nu al te zien in een speciale aflevering van Just Tattoo Of Us, exclusief op mtv.nl/jtou. De broers geven elkaar de ultieme vrijbrief; ontwerpen ze iets waar de ander blij van wordt of nemen ze elkaar te grazen?

Kay Nambiar: "Ik denk niet dat je iemand meer vertrouwen kunt geven dan hem of haar een tattoo voor je te laten ontwerpen en gelijk te laten zetten. Het was bijzonder om dit met mijn broer Jesse te ervaren en er gelijk achter te komen hoe goed onze band echt is. Wat het resultaat is? Dat kun je zien in de speciale aflevering!"

Bekijk hier alvast de teaser!

In Just Tattoo Of Us ontwerpen vrienden, vriendinnen, lovers, broers, zussen of mensen met een andere speciale band een een tattoo voor elkaar. Er zit alleen een heel klein addertje onder het gras: het eindresultaat zie je pas zodra de tattoo af is. Op je lichaam. Voor altijd. Is je beste vriend echt wel te vertrouwen? Voor je het weet heb voor je vriend een toffe, persoonlijke tattoo ontworpen en ga je zelf naar huis met een portret van Donald Trump. Elke week gaan drie koppels de beproeving aan en ontwerpen voor hun partner in crime een bijzondere tattoo: van liefdesverklaringen tot de meest bizarre designs, waarvan het Trump-portret nog het minst erge is... Reality-sterren Charlotte Crosby (Geordie Shore) en Stephen Bear (Ex on the Beach) presenteren de nieuwe MTV-show.

Saskia Baaij-Verhoeven, Head of MTV Benelux: “Tattoos zijn een vast onderdeel van de jongerencultuur. In Nederland is dat niet anders. MTV zou MTV niet zijn als we hier niet net even iets anders mee deden en er een twist aan gaven. In Just Tattoo Of Us zoeken we de grens op van wat een vriendschap inhoudt. De show is echt op het DNA van onze doelgroep gemaakt: fun en spanning vooraf, de verrassing en natuurlijk…. De nodige shocking momenten. We zijn dan ook extra enthousiast dat juist van deze show nu al een tweede seizoen is bevestigd.”

Just Tattoo Of Us is vanaf donderdag elke week om 21.30 uur te zien op MTV. De speciale aflevering met Kay en Jesse Nambiar is nu al te zien op mtv.nl/jtou.

Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #162 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.