31. Mei 2017
Spike Presents: WFL MMA - vanavond exclusief te zien op Spike

Spike Presents: WFL MMA - vanavond exclusief te zien op Spike

Allereerste grootschalige MMA-gala van Nederlandse bodem

Afgelopen weekend verzamelde MMA-fans zich in TopSportCentrum Almere voor het allereerste grootschalige MMA-gala van Nederlandse bodem in een Octagon: "Spike Presents: World Fighting League MMA". Nog nooit stond er zoveel Nederlands MMA-toptalent in de line-up van een event. Na maanden van mentale en fysieke voorbereiding maakten de topsporters zich klaar voor hun gevecht in de WFL-Octagon om te laten zien wat zij in huis hebben. Vanavond om 22 uur is de eerste aflevering exclusief te zien op Viacom-zender Spike. In de WFL-Octagon staan onder meer: Reinier de Ridder, Fernando Groenhart en Dominique Schemmekes.

MMA is een wereldwijd gerenommeerde sport die ook in Nederland steeds meer populariteit wint. World Fighting League (WFL) heeft een enorm sterke line-up neergezet. Stuk-voor-stuk aan elkaar gewaagde partijen waar je van begin tot eind wilt blijven kijken, alleen te zien op Spike.

Line-up afl. 1 Spike Presents: World Fighting League MMA

Woensdag 31 mei om 22.00 uur:
Reinier de Ridder vs Jaouad Ikan
Fernando Groenhart vs Sully Mohamed
Victor Kuku vs Raymond Jarman
Pieter Buist vs Jose Vava Kikumbi
Dominique Schemmekes vs Imrane Lamkadem

Viacom-zender Spike en de Nederlandse vechtsportorganisatie World Fighting League van viervoudig MMA-wereldkampioen Melvin Manhoef zijn in de Benelux de samenwerking aangegaan om MMA en kickboksen en het Nederlands vechtsporttalent een podium te bieden. De twee organisaties hebben de gezamenlijke ambitie om zowel MMA als kickboksen meer bekendheid te geven en het Nederlandse publiek kennis te laten maken met deze topsport.

Over World Fighting League
World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie die met een geheel nieuw concept een frisse wind laat waaien door de huidige vechtsport scene. WFL wil een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding of hun baan, ondersteund worden in hun vechtsportcarrière. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van een WFL-kampioenstitel, wat hen in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. Het doel van WFL is om de evenementen uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene waar betrouwbaarheid, sportiviteit en deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen vooropstaan.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom en Face Off. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters.

Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).