15. Juni 2017
Titanenstrijd tussen MMA-iconen "Bellator MMA NYC" exclusief te zien op Spike

Titanenstrijd tussen MMA-iconen "Bellator MMA NYC" exclusief te zien op Spike

Sonnen v.s. Silva en Fedor v.s. Mitrione zondag 25 juni vanaf 22 uur te zien op Spike

Madison Square Garden is volgend weekend het decor voor het allergrootste MMA-event uit de geschiedenis: Bellator MMA NYC. MMA Iconen Chael Sonnen, Wanderlei Silva, Fedor Emelianenko en Matt Mitrione nemen het tegen elkaar op in de Bellator-kooi. Naast hen staan nog vele andere topsporters in de line-up van dit epische MMA-event. Waaronder onverslagen opkomend talent James Gallagher die oog-in-oog komt te staan met Chinzo Machida. Nog geen 24 uur na dit grootschalige sportevenement is Bellator MMA NYC te zien op Spike België en Nederland, gevolgd door Bellator 180. Alleen op Spike: Bellator NYC, direct gevolgd door Bellator 180 op zondag 25 juni vanaf 22.00 uur.

MMA-fans van over de hele wereld komen volgend weekend samen op Madison Square Garden in New York City voor het “once in a life time” sportevent: Bellator MMA NYC. Nog nooit eerder bracht een organisatie topsporters van dit kaliber bijelkaar om de strijd met elkaar aan te gaan. De volgende partijen staan in de line-up van Bellator MMA NYC:

Chael Sonnen vs. Wanderlei Silva
Fedor Emelianenko vs. Matt Mitrione
Douglas Lima vs. Lorenz Larkin
Michael Chandler vs. Brent Primus
Aaron Pico vs. Zach Freeman
Phil Davis vs. Ryan Bader
James Gallagher vs. Chinzo Machida
Neiman Gracie vs. Dave Marfone
Ryan Couture vs. Haim Gozali
Jerome Mickle vs. Anthony Giacchina
John Salgado vs. Hugh McKenna
Matthew Rizzo vs. Sergio da Silva

Bellator NYC en Bellator 180 zijn zondag 25 juni vanaf 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).