20. Juni 2017
Exclusief: Marloes Coenen geeft vooruitblik op Bellator NYC op Spike

Exclusief: Marloes Coenen geeft vooruitblik op Bellator NYC op Spike

Spike Presents: vooruitblik Bellator NYC - met Marloes Coenen

Dit weekend is Madison Square Garden het decor van het allergrootste MMA-event uit de geschiedenis: Bellator NYC. Marloes Coenen, meervoudig wereldkampioen MMA, reist af naar New York voor een exclusieve reportage voorafgaande aan dit historische event in "Spike presents: vooruitblik Bellator NYC - met Marloes Coenen" voor Viacom-zender Spike Nederland. Zij neemt een kijkje achter de schermen bij dit Bellator spektakel en neemt de fans mee in de wereld van de MMA-sport. In de line-up van dit evenement staan onder meer MMA-iconen Chael Sonnen, Wanderlei Silva, Fedor Emelianenko en Matt Mitrione. Nog geen 24 uur na het evenement begint de Bellator-avond van Spike komende zondag om 21.30 uur met een exclusieve reportage van Marloes Coenen, direct gevolgd door Bellator NYC en Bellator 180.

In maart van dit jaar nam Marloes Coenen als vechter afscheid van de MMA-sport na dit ruim 17 jaar op professional niveau te beoefenen. Als geen ander is zij instaat om de kijker mee te nemen in de totaalbeleving van dit MMA-evenement. Marloes Coenen: "Ik kijk er enorm naar uit om straks in New York te zijn en verslag te doen van dit grootschalige Bellator MMA-evenement. Kampioenen en legendes uit mijn sport komen samen en stappen de kooi in. Ik krijg de kans om de kijker echt mee te nemen in mijn wereld en te laten zien wat deze sport zo bijzonder maakt." Wat maakt Bellator NYC zelfs voor Coenen iets om echt bij te willen zijn? "Het is voor mij een snoepwinkel! MMA-legendes en kampioenen treden aan voor dit evenement. Niet alleen staat Fedor Emelianenko in de line-up die 10-jaar lang ongeslagen is geweest en wordt gezien als de 'Greatest Of All Time', ik kan ook niet wachten om de lange rivaliteit tussen Chael Sonnen en Wanderlei tot uiting te zien komen in de Bellator-kooi, dit alles van dichtbij mee te maken en naar de Nederlandse Spike-fan te brengen."

Nog geen 24 uur na het evenement zijn zowel de reportage als Bellator NYC te zien op Spike Nederland. Tijdens de exclusieve reportage "Spike Presents: vooruitblik Bellator NYC - met Marloes Coenen" spreekt Marloes Coenen met verschillende topsporters, trainers en voormalig tegenstanders van onder meer Fedor. Naast het verslag op televisie, houdt Coenen de fans ook via de social media kanalen van Spike Nederland op de hoogte van de gebeurtenissen in New York. Het is niet de eerste keer dat Marloes te zien is als presentator bij Spike. Eerder presenteerde zij voor de zender de WFL-evenementen en was ze social media-reporter van verschillende MMA en kickboks evenementen. Tevens was Coenen te zien in de Spike-documentaire "Spike presents: Marloes Coenen - Op Weg naar de Wereldtitel"

Bellator-avond Spike:
21:30 uur: Spike Presents: vooruitblik Bellator NYC - met Marloes Coenen
22:00 uur: Bellator NYC, direct gevolgd door Bellator 180

Line-up Bellator NYC en Bellator 180
MMA-fans van over de hele wereld komen dit weekend samen op Madison Square Garden in New York City voor het “once in a life time” sportevent: Bellator NYC. Nog nooit eerder bracht een organisatie topsporters van dit kaliber bij elkaar om de strijd met elkaar aan te gaan. De volgende partijen staan in de line-up van Bellator NYC en Bellator 180:

Chael Sonnen vs. Wanderlei Silva
Fedor Emelianenko vs. Matt Mitrione
Douglas Lima vs. Lorenz Larkin
Michael Chandler vs. Brent Primus
Aaron Pico vs. Zach Freeman
Phil Davis vs. Ryan Bader
James Gallagher vs. Chinzo Machida
Neiman Gracie vs. Dave Marfone
Ryan Couture vs. Haim Gozali
Jerome Mickle vs. Anthony Giacchina
John Salgado vs. Hugh McKenna
Matthew Rizzo vs. Sergio da Silva
De Bellator-avond van Spike start deze zondag om 21:30 uur.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor vragen, extra beeldmateriaal en interviewverzoeken voor Marloes Coenen neemt u contact op met: noesjka.vanderhelm@vimn.com