04. Juli 2017
Djoels wint Ink Master - Meesters van de Lage Landen

Djoels wint Ink Master - Meesters van de Lage Landen

De jury was unaniem in haar oordeel: de Belgische Djoels is de winnaar van Ink Master – Meesters van de Lage Landen en gaat naar huis met de titel Ink Master 2017 en het prijzengeld van 20.000 Euro. Dat werd vanavond bekend in de laatste aflevering van Ink Master- Meesters van de Lage Landen op Viacom-zender Spike.

Acht weken lang ging de 25-jarige Julie Bouckhuyt (Djoels) uit Meulebeke met negen andere tattoo artists uit Nederland en België de strijd aan om de beste allround tattoo artist te worden. Iedere week werden de deelnemers door de Ink Master-jury, bestaande uit presentator Marco Roelofs en gerenommeerde tattoo artists Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher, uitgedaagd om de meest uitlopende opdrachten uit te voeren. Wie niet de juiste skills bevatte, moest van de jury direct zijn of haar shop sluiten en werd naar huis gestuurd.

In de spannende finale van vanavond kregen de drie finalisten Djoels, Djovani en Ger de opdracht om een freehand tattoo te zetten. Niet alleen de jury, maar ook de eerdere Ink Master-afvallers bepaalden dat Ger net voor de allesbeslissende opdracht naar huis werd gestuurd. De allerlaatste en vooral bloedstollende opdracht bestond uit het zetten van een Battle Royale-tattoo waar Djoels en Djovani maar acht uur de tijd voor kregen. De jury kroonde unaniem Djoels tot Ink Master 2017, omdat zij heeft laten zien dat zij gegroeid is, durfde te leren van haar fouten en de compositie en plaatsing van de Battle Royale-tattoo genaild heeft.

“De finale was echt zo zenuwslopend! Ik voelde mijn benen niet meer toen ik hoorde dat ik had gewonnen. Door het meedoen aan Ink Master ben ik ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid en dat heeft mij op een positieve manier veranderd. Daar ben ik heel blij om. Ik heb ook zo’n respect voor mijn medekandidaten en het laatste wat ik verwacht had, is dat deze ‘kleine Belg’ zou winnen. Het is het beste wat me ooit is overkomen.”, aldus Djoels na het winnen van Ink Master - Meesters van de Lage Landen.

Kijk alle afleveringen van Ink Master - Meesters van de Lage Landen terug op spiketv.nl/inkmaster. Ink Master - Meesters van de Lage Landen is geproduceerd door Endemol Shine en werd uitgezonden op Viacom-zender Spike.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie, interviewaanvragen met Djoels, de presentator, jury of andere deelnemers contact op met Marieke Saly, PR Manager Spike, marieke.saly@vimn.com of tel:+31204937049 / +31623887573

Beeldmateriaal
Download hier een uitgebreid assortiment van high-res rechtenvrij beeldmateriaal van de winnaar Ink Master - Meesters van de Lage Landen van Djoels en presentator Marco Roelofs, juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher en een groepsfoto van alle deelnemers.