06. Juli 2017
Martha Stewart en Snoop Dogg zijn de remedie voor je vreetkick in Martha and Snoop's Potluck Dinner Party

Martha Stewart en Snoop Dogg zijn de remedie voor je vreetkick in Martha and Snoop's Potluck Dinner Party

Kijk vrijdag 7 juli om 22.00 uur naar de 1e aflevering op Spike met Seth Rogan, Wiz Khalifa, Ice Cube en fried chicken

The Queen of Cuisine Martha Stewart en King of Kush Snoop Dogg organiseren vanaf vrijdag 7 juli iedere week om 22.00 uur de leukste potluck dinner party's voor hun bekende vrienden in <strong>Martha and Snoop's Potluck Dinner Party</strong> op Viacom-zender Spike.

Iedere week nodigen Martha en Snoop verschillende gasten uit die helpen met koken, bakken en cocktails maken. Het bijzondere duo krijgt in de eerste aflevering hulp van acteur Seth Rogan en rapper Wiz Khalifa in de strijd om de beste fried chicken te maken. Bake off's zullen nooit meer hetzelfde zijn met Martha en Snoop. Elke vrijdag is het een feestje op Spike met gastoptredens van o.a. Robin Thicke, DJ Khaled, Fat Joe, 50 Cent en nog veel meer. Martha knows what's good in the hood en ook Snoop laat zich van zijn classy kant zien wanneer hij kreeft gaat bereiden. Tijdens het tafelen voelen ze de gasten flink aan de tand en de mondige Martha deinst voor geen enkel onderwerp terug.

Martha en Snoop Dogg verschenen eerder in The Comedy Central Roast of Justin Bieber waar hun chemie van het beeldscherm afspatte. Hun voorliefde voor eten en gastvrijheid is hét recept voor de gezelligste dinner party's!

Martha and Snoop's Potluck Dinner Party is vanaf vrijdag 7 juli elke vrijdag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).