11. Juli 2017
Leidenaar Gegard Mousasi tekent exclusief contract bij Spike's Bellator MMA

Leidenaar Gegard Mousasi tekent exclusief contract bij Spike's Bellator MMA

Na het tekenen van Rory McDonald, Lorenz Larkin en Ryan Bader heeft Bellator gister misschien wel één van de meest gerenommeerde MMA vechters onder contract: Gegard "The Dreamcatcher" Mousasi. De 31-jarige Leidenaar heeft een exclusief contract getekend voor maar liefst zes wedstrijden. In zijn carrière wist hij de Strikeforce -en Dream kampioenschap op zijn naam te zetten en is hij na jaren weer herenigd met Bellator president Scott Coker. In de tijd dat Mousasi vocht bij Strikeforce was Coker ook aan het hoofd van de organisatie en die tijd was hem goed bevallen.

“Ik ben blij om Gegard te verwelkomen bij de groeiende Bellator familie”, aldus Bellator President Coker. “Hij is één van de meest veelzijdige vechters in het MMA die kan vechten in meerdere divisies, dat kan zorgen voor wat leuke matchmaking mogelijkheden voor ons en de fans. Wij verheugen ons om hem snel te zien vechten op Spike.”

“Ik verheug me erop om te vechten bij Bellator”, voegt Mousasi toe. “Ik heb een goede relatie met Scott Coker die vele jaren terug gaat. Bereid je maar alvast voor, ik kom voor die Bellator middelgewicht titel!"

Mousasi (42-6-2) heeft op dit moment een winreeks van vijf en heeft in zijn carrière vele wereldberoemde MMA-atleten verslagen zoals Dan Henderson, ”Jacare” Souza, Mark Hunt, Chris Weidman en Melvin Manhoef. Een datum voor zijn debuut staat nog niet vast maar houd Spike goed in de gaten voor de aankondiging. Want ook het debuut van Gegard Mousasi zie je alleen op Viacom-zender Spike!

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).