27. Oktober 2017
Fajah Lourens ring girl bij Melvin Manhoef vs. Remy Bonjasky tijdens Spike Presents: WFL - Final 16

Fajah Lourens ring girl bij Melvin Manhoef vs. Remy Bonjasky tijdens Spike Presents: WFL - Final 16

Spike presents: WFL - Final 16 vindt plaats op zondag 29 oktober vanuit Topsportcentrum Almere.

Een legendarische match verdient een legendarische ring girl! Daarom neemt niemand minder dan Fajah Lourens de honneurs als ring girl waar tijdens dé match van Spike presents: WFL-Final 16 op zondag 29 oktober: Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky. Eenmalig treedt Fajah toe tot het team van de vaste WFL-ring girls Manon Kool en Beau Schut. Spike zendt het kickboksevent vanaf 20.00 uur LIVE uit op televisie.

Fajah Lourens over haar eenmalige rol als ring girl:
"Kickboksen is een mooie topsport met veel Nederlands talent. Ik was dan ook direct enthousiast toen ik gevraagd werd om voor deze legendarische match als ring girl in de arena te staan, zeker met Melvin Manhoef in de ring. Wie wil dat nou niet? Manhoef vs. Bonjasky is natuurlijk een unieke partij, omdat dit de laatste keer is dat deze twee legendes tegenover elkaar in de ring staan."

Spike presents: WFL - Final 16 vindt plaats op zondag 29 oktober vanuit Topsportcentrum Almere. Fans kunnen hun tickets bemachtigen via Ticketmaster. Viacom-zender Spike zendt de Final 16 en headliner Melvin Manhoef vs. Remy Bonjasky tevens live vanaf 20.00 uur uit op televisie. Bekijk hier de Final 16 Fight Card. Mis dit legendarische toernooi niet!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Hammer Strength, Lifemaxx en Mullervisual.

Over Spike presents World Fighting League
World Fighting League (WFL) en Viacom Benelux zijn eerder dit jaar een nauwe samenwerking gestart met het gezamenlijke doel om een platform te creëren waar het Nederlandse publiek kennis maakt met huidige en aankomende toptalenten in kickboksen en MMA.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).