08. November 2017
Monica Geuze door MTV uitgeroepen tot wereldwijde MTV EMA It Girl

Monica Geuze door MTV uitgeroepen tot wereldwijde MTV EMA It Girl

Nederlandse vlogger doet exclusief verslag vanuit Londen

De Nederlandse vlogger Monica Geuze is door MTV international gekozen als één van de MTV EMA It Girls, dit maakt Viacom-zender MTV bekend. In deze rol zal zij voor de internationale online MTV-kanalen exclusief verslag doen van alles wat er deze week in Londen gebeurt rond de MTV EMA 2017 en MTV Music Week, zowel voor als achter de schermen. De Duitse Caroline Daur en Mexicaanse Sofia Reyes zijn ook onderdeel van de MTV EMA It Girls. De show zelf is zondag 12 november vanaf 21.00 uur live te zien op MTV.

Tijdens de MTV EMA 2017 treden internationale supersterren Shawn Mendes, Demi Lovato, U2, Camila Cabello, Kesha, The Killers, Stormzy, Liam Payne, Clean Bandit, Travis Scott, French Montana, en MTV EMA 2017-host Rita Ora op. James Bay, will.i.am, David Guetta, Natalie Dormer, Madison Beer en Sabrina Carter reiken awards uit. Binnenkort worden er meer optredende artiesten en aanwezige sterren onthuld.

De MTV EMA 2017 is op zondag 12 november vanaf 21.00 uur live te volgen op MTV en via de MTV socials (Instagram, Facebook en Twitter).

Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch, Double Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.