13. Januari 2016
Nieuw seizoen GHOST ROCKERS vanaf 18 januari elke schooldag op Nickelodeon

Nieuw seizoen GHOST ROCKERS vanaf 18 januari elke schooldag op Nickelodeon

Gastrol van Josje Huisman (ex-K3) en fandag met optreden en CD-presentatie in februari

Vanaf maandag 18 januari is iedere schooldag om 17.45 uur een nieuwe aflevering van het splinternieuwe tweede seizoen van Ghost Rockers te zien op Nickelodeon. De populaire serie vertelt het verhaal over vijf talentvolle tieners die samen een rockgroep vormen. Ze maken hun dromen waar aan de DAM Academie, een artiestenschool waar al vele sterren lessen hebben gevolgd. Nieuw dit seizoen zijn Leendert de Ridder (Het Klokhuis, VRijland en NerdTV van Villa Achterwerk) in de rol van Robin en Josje Huisman (ex-K3) die een gastrol vertolkt als choreografe.

Ghost Rockers heeft in België al grote successen behaald, zoals een gouden plaat & DVD en de hoogste posities in de muzieklijsten en Vlaamse Jeugdboekenlijst. In het eerste seizoen ontdekken de vijf vrienden dat niets is wat het lijkt en iemand onverwachts een diep en duister geheim met zich meedraagt. In seizoen twee wordt de draad opgepakt waar het verhaal in seizoen een eindigde en zullen er nog meer mysteries ontstaan. De serie is gecreëerd door Gert Verhulst (bekend van Studio 100) en zijn dochter Marie Verhulst vertolkt een hoofdrol in de serie. Ook is Kristel Verbeke (ex-K3) te zien als strenge danslerares.

Op zaterdagmiddag 13 februari vindt er in Amsterdam een fandag plaats waar fans de Ghost Rockers voor het eerst live kunnen zien optreden. Na afloop vindt er een meet & greet plaats waar het ook mogelijk is om met de rockers op de foto te gaan. Ook krijgen de Ghost Rockers op deze speciale dag hun nieuwe CD “De Beat” uitgereikt. Fans kunnen kaarten winnen voor dit unieke event via www.nickelodeon.nl.

Het nieuwe seizoen van Ghost Rockers is vanaf maandag 18 januari elke schooldag om 17.45 uur op Nickelodeon te zien.

Ghost Rockers is een reeks van Studio 100.