15. Januari 2016
Back to work met Blake, Adam en Ders in het zesde seizoen van Workaholics

Back to work met Blake, Adam en Ders in het zesde seizoen van Workaholics

Vanaf 17 januari om 22.55 uur op Comedy Central

Vanaf aanstaande zondag gaan de drie collega's, huisgenoten en vrienden Blake, Adam en Ders weer back to work. In het zesde seizoen van Workaholics gaat alles er nóg vreemder aan toe in het Californische Rancho Cucamonga. De drie doen hun werk en als het even mee zit - en ze op tijd komen en niet dronken zijn - doen ze hun werk ook nog eens goed. Workaholics is vanaf 17 januari elke zondag om 22.55 uur te zien op Comedy Central.

Workaholics is een single camera comedy over drie vrienden die van 9 tot 5 met elkaar werken als telemarketeers, van 5 tot 9 met elkaar samenwonen en 24 uur per dag samen feesten. In dit nieuwe seizoen houden ze een wedstrijd in 'boobillows' verkopen, speuren ze hun favoriete oude pornovideo op, strijden ze om de hoogste Klout scores en adopteren Blake en Jillian een kat. Ook in dit nieuwe seizoen zie je de TelAmeriCorp collega's Jillian (Jillian Bell), Alice (Maribeth Monroe), Montez (Erik Griffin) en de drugsdealende vriend Karl (Kyle Newacheck) weer terug. Daarnaast zijn er speciale gastoptredens van Dane Cook, Whitney Cummings, Andy Dick en Pauly Shore.

Workaholics is mede bedacht door Blake Anderson, Adam DeVine en Anders Holm, die alle drie een hoofdrol vertolken, en door Kyle Newacheck, de regisseur van de serie.

Workaholics seizoen 6 is vanaf 17 januari iedere zondag om 22.55 uur te zien op Comedy Central.