11. Maart 2016
Morgen live op Spike: Nieky Holzken verslaat Glory 28 vanuit Parijs #Glory28live

Morgen live op Spike: Nieky Holzken verslaat Glory 28 vanuit Parijs #Glory28live

Mis morgen niets van Glory 28 in Parijs! Spike zendt vanaf 22.00 uur live de main fights uit van Glory 28: Sittichai (THA) vs Kiria (GEO), Marat Grigorian (ARM) vs Anataloy Moiseev (RU), Cedric Doumbé (FRA) vs Murthel Groenhart (NL) en als knock-out Rico Verhoeven (NL) die zijn heavyweight wereldtitel verdedigt tegen Mladen Brestovac (HR).

Ook op de Spike social accounts is alles rondom #Glory28live te beleven. Volg niemand minder dan Nieky 'The Natural' Holzken die voor Spike naar Parijs afreist om live verslag te doen vanaf Spike Instagram: SpikeTVNL</strong>. Daarnaast natuurlijk uitgebreid verslag op Twitter (SpikeTVNL</strong> en <strong>SpikeTVBE</strong> ) en Facebook (NL en BE ). Volg hem exclusief en mis niets! #Glory28live

Volg Nieky Holzken morgen live op instragram @SpikeTVNL!
Bekijk hier zijn boodschap


Glory 28, live op Spike van 22.00 uur-00.00 uur:
- Sittichai (THA) vs Kiria (GEO)
- Marat Grigorian (ARM) vs Anataloy Moiseev (RU)
- Cedric Doumbé (FRA) vs Murthel Groenhart (NL)
- Final Contender 70kg
- World title heavyweight : Rico Verhoeven (NL) vs Mladen Brestovac

Ook Rico Verhoeven, Murthel Groenhart en Marat Grigorian weten het: Kijk Glory 28 live op Spike!

Herhalingen Glory 28
Herhalingen van Glory 28 zijn te zien op zondag 13 maart om 22.15 uur, dinsdag 15 maart om 23.50 uur en vrijdag 18 maart om 22.15 uur.

GLORY 28 Superfight series
De gevechten uit de Superfight series zijn op vrijdag 25 maart om 22.15 uur te zien op Spike. Met diverse Nederlandse en Belgische vechters op de fightcard. Zo zien we Jason Wilnis (NL) vs Filip Verlinden (BE). En de Nederlands-Marokkaanse vechter Mosab 'Jaguar' Amrani, winnaar van het vedergewicht Contender Tournament tijdens GLORY 26 Amsterdam, tegen de de Oekraïner Serhiy Adamchuk.

In Nederlands is Spike te zien van 21.00 uur tot en met 02.30 uur 's nachts bij o.a. KPN op kanaal 13 en bij Ziggo op kanaal 16 (klik hier alle aanbieders). In België bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134 (klik hier alle aanbieders). Live It Like Spike!