28. April 2016
Nog meer muziek, mode en rivalen in seizoen 2 van 'Make It Pop'

Nog meer muziek, mode en rivalen in seizoen 2 van 'Make It Pop'

De meest muzikale Nickelodeon-serie van het moment is weer terug met een tweede seizoen. In Make It Pop (mede-gecreëerd door comedian Nick Cannon, de ex-man van superster Mariah Carey) ontmoeten de totaal verschillende Corki, Jodi en Sun Hi elkaar voor het eerst op een kostschool. Ze hebben één gezamenlijke passie: muziek. Samen vormen ze, met hulp van hun klasgenoot Caleb, een band en werken ze aan een doel: een rol in de grote schoolmusical. Het kleurrijke Make It Pop zit vol humor en muziek geïnspireerd op het populaire K-pop (Koreaanse popmuziek).

In seizoen 2 staat er voor de meiden meer dan een schoolmusical op het spel en zijn de uitdagingen des te groter. Corki moet waarschijnlijk door haar vader van de school Mackendrick Prep af, Jodi moet besluiten of ze iets wil doen met haar liefde voor mode en nu dat Sun Hi ruzie heeft met de grootste hottie, Linc, lijkt het erop dat de band XO-IQ toch echt over is... Totdat er een nieuwe bandwedstrijd wordt aangekondigd en er ineens een nieuwe rivaal is, een boyband die alles verandert.

Om de stembanden vast op te warmen is er van 2 t/m 7 mei ook de Nickelodeon Pop Week. Voorafgaand aan iedere nieuwe Make It Pop aflevering worden er afleveringen uitgezonden van populaire series, allemaal met een muziekthema. Er zijn o.a. muzikale afleveringen te zien van populaire Nickelodeon-series zoals The Hathaways: Een Geestige Familie, Victorious en De Thundermans.

"Make It Pop" is vanaf maandag 2 mei elke schooldag om 19.45 uur te zien bij Nickelodeon.