26. Mei 2016
Seizoen 4, 5, 6 en 7 van Modern Family zie je deze zomer op Comedy Central

Seizoen 4, 5, 6 en 7 van Modern Family zie je deze zomer op Comedy Central

11 weken lang hilarische taferelen van de Pritchett-Dunphy-Tucker-clan

Is het Phil met zijn legendarische 'Phil's-osophies' en spectaculaire woordspelingen? Is het de norse Jay die ondanks zijn starre houding altijd zwicht voor de charmes van zijn prachtige vrouw Gloria? Of zijn het toch de flamboyante Cameron en zijn nuchtere anker Mitchell die Modern Family maken tot een van de meest geliefde shows van het moment? De dynamiek tussen de kleurrijke leden van de Pritchett-Dunphy-Tucker-clan is ongeëvenaard en inmiddels legendarisch. Voeg daar een aanstekelijke snelheid, vlotte humor en sterke verhaallijn aan toe, en je hebt een serie waar we niet meer zonder kunnen. En dat hoeft voorlopig ook niet! Comedy Central vanaf volgende week maandag weer nieuwe seizoenen uit van deze populaire sitcom.

Seizoen 4, 5, 6 en 7 worden vanaf maandag 23 mei achter elkaar uitgezonden: 11 weken lang, van maandag tot en met donderdag om 22:00 uur een dubbele aflevering in totaal maar liefst 94 afleveringen.

Safe the date:
- Maandag 23 mei: start seizoen 4
- Woensdag 8 juni: start seizoen 5
- Maandag 27 juni: start seizoen 6 (Comedy Central NL first run exclusive)
- Maandag 18 juli: start seizoen 7 (Comedy Central NL first run exclusive)

Kijk voor beelden en meer informatie op http://www.comedycentral.nl/nieuws/91310-nieuwe-seizoenen-modern-family-op-cc

Over Comedy Central:
Comedy Central is de enige Nederlandse zender met 100% comedy 24 uur per dag. Comedy Central is de enige Nederlandse zender met de beste comedyshows, classics, stand-up en Britse series. Een breed scala aan genres komt voorbij; van animatie tot sitcom en van stand-up comedy tot talkshows. Dus voor je dagelijkse dosis humor kijk je naar Comedy Central.