09. Juni 2016
Pip Pellens krijgt gastrol in Nickelodeon-serie De Ludwigs

Pip Pellens krijgt gastrol in Nickelodeon-serie De Ludwigs

Pip Pellens, onder meer bekend van haar rollen in Goede Tijden Slechte Tijden en Fashion Chicks en als winnares van Dance Dance Dance, krijgt een gastrol in de populaire Nickelodeon-serie De Ludwigs. Pip heeft in de avontuurlijke familieserie een terugkerende rol te pakken als de 17-jarige Sophie Sagamore die een sleutelrol speelt bij het oplossen van het mysterie in de serie.

Pip: "Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik gevraagd ben voor De Ludwigs! Ik heb voor Nickelodeon al regelmatig stemmen ingesproken, maar nu speel ik er dus voor het eerst echt zelf in. De Ludwigs is een hele gave en spannende serie en de rol van Sophie is een hele andere rol dan de rollen die ik eerder heb mogen spelen. Het is sowieso mijn meest mysterieuze personage tot nu toe!"

De Ludwigs is sinds mei nieuw op Nickelodeon en vertelt het verhaal van de vijf kinderen Yara, Benny, Daniel, Sam en Anoosha die na het verdwijnen van hun pleegouders voor een grote uitdaging komen te staan. Ze moeten niet alleen een familiemysterie oplossen om de ouders terug te vinden, maar ook het huishouden blijven runnen. Dit zorgt voor veel spannende, maar ook humoristische momenten. Aan het einde van dit seizoen zien we al een eerste glimp van Pip in de rol van Sophie, meer volgt wanneer De Ludwigs dit najaar terugkeert met nieuwe afleveringen.

Over De Ludwigs
De Ludwigs is een avontuurlijke comedy voor kids in de leeftijd 6-12 jaar die in het teken staat van vriendschap, familie en het oplossen van een groot mysterie. De Ludwigs is sinds maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur en een mini-marathon op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Meer informatie is te vinden via: http://www.nickelodeon.nl/deludwigs.

De cast
Tooske en Bastiaan Ragas zijn te zien als ouders Kate en Erik. De rollen van de vijf kinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geel, Kees Hulst, Arno Moens en Yootha Wong Loi Sing.