24. Augustus 2016
Martijn Koning presenteert Comedy Central's Celebrity Stand-Up

Martijn Koning presenteert Comedy Central's Celebrity Stand-Up

Vanaf donderdag 13 oktober presenteert comedian Martijn Koning een gloednieuw programma op Comedy Central: Celebrity Stand-Up. Niet de doorgewinterde stand-up comedians staan op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Met een dosis zelfspot en humor luchten ze hun hart en laten ze een totaal andere kant van zichzelf zien. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents’ Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek. Celebrity Stand-Up is vanaf 13 oktober iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

Martijn Koning (1978) maakt al bijna tien jaar de Nederlandse comedy podia onveilig en nu dus als presentator van Celebrity Stand-Up:
"Het is zo leuk om dit te presenteren en mensen voor het eerst zien stand-uppen. Ik moet dan weer terugdenken aan mijn eerste keer, zo spannend was dat. Ik ben verliefd op stand-up, en als je ziet wie er straks op dat podium staan, dan wordt dit echt supercool."

Welke twaalf celebrities het aandurven om de zenuwslopende stand-up arena te betreden wordt binnenkort bekendgemaakt. Maar één ding is zeker; ze gaan vriend en vijand verbazen met vlijmscherpe humor, persoonlijke anekdotes en een goede portie zelfspot. Mark Rutte is hét levende bewijs dat iedereen stand-up talent heeft.

Celebrity Stand-Up wordt geproduceerd door Tuvalu Media en is vanaf donderdag 13 oktober zes weken lang om 22.00 uur te zien op Comedy Central. #celebstandup

Noot voor de redactie
Op maandag 26 september is er een mogelijkheid om opnames bij te wonen van Celebrity Stand-Up en een aantal deelnemers te spreken. Een officiële uitnodiging volgt nog. Nu al interesse? Neem contact op met Marieke Saly, PR Manager Comedy Central, Marieke.saly@vimn.com of 020-4937049/06-23887573.