21. September 2016
Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Frank Evenblij en Christophe Haddad in Celebrity Stand-Up

Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Frank Evenblij en Christophe Haddad in Celebrity Stand-Up

Viacom zender Comedy Central onthult vandaag zes van de twaalf deelnemers van het nieuwe programma Celebrity Stand-Up. Ze hebben lef, durven het achterste van hun tong te laten zien en gaan vriend en vijand verbazen met vlijmscherpe humor, persoonlijke anekdotes en een goede portie zelfspot. Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Frank Evenblij en Christophe Haddad betreden de stand-up arena van presentator Martijn Koning en laten in Celebrity Stand-Up een totaal andere kant van zichzelf zien. Celebrity Stand-Up is vanaf 13 oktober iedere donderdag om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

In Celebrity Stand-Up staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents’ Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.

Celebrity Stand-Up is de nieuwste lokale productie van de Viacom zender Comedy Central en wordt geproduceerd door Tuvalu Media. Celebrity Stand-up is vanaf donderdag 13 oktober zes weken lang om 22.00 uur te zien op Comedy Central. #celebstandup

"Stand-up comedy en Comedy Central zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn dan ook ontzettend enthousiast dat we deze nieuwe show naar de Nederlandse en Vlaamse fans kunnen brengen. Alle BN'ers en BV's hebben samen met de schrijvers hard gewerkt om in korte tijd een echte stand-up show neer te zetten. Iedereen heeft een heel persoonlijk, eigen en verrassend optreden," aldus Maurice Hols, General Manager van Viacom International Media Networks Benelux.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Persuitnodiging - opnames Celebrity Stand-Up
Op maandagmiddag en -avond 26 september is er een mogelijkheid om opnames bij te wonen van Celebrity Stand-Up en een aantal deelnemers te spreken. Onder andere Ferry Doedens staat in de line-up. Interesse? Neem contact op met Marieke Saly, PR Manager Comedy Central, Marieke.saly@vimn.com of 020-4937049/06-23887573.

Over Comedy Central
Comedy Central is onderdeel van Viacom International Media Networks. Het is het comedy merk in het zenderportfolio van Viacom Benelux en de nummer 1 zender in Nederland en Vlaanderen op het gebied van comedy. Comedy Central zendt 24 uur per dag internationale top comedy series als South Park, Bob’s Burgers, Modern Family en The Daily Show uit.