29. September 2016
Lianne La Havas, Jett Rebel, Ronnie Flex, Julian Jordan en Rondé toegevoegd aan line-up MTV Music Week Rotterdam

Lianne La Havas, Jett Rebel, Ronnie Flex, Julian Jordan en Rondé toegevoegd aan line-up MTV Music Week Rotterdam

Vandaag kondigt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, de nieuwe namen aan voor de MTV Music Week; hét evenement dat Rotterdam van woensdag 2 t/m zaterdag 5 november verandert in de grootste muzikale hotspot van Europa. Lianne La Havas, Jett Rebel, Rondé en MTV EMA Best Dutch Act-genomineerden Ronnie Flex en Julian Jordan treden deze week in Rotterdam op met speciale shows. Informatie over tickets en andere updates zijn te vinden op www.mtvmusicweek.nl

Speciale shows
Lianne La Havas is op zaterdag 5 november met een soloshow te zien bij MTV presents REC, onderdeel van MTV Music Week. In Rotown trakteert Jett Rebel zijn fans donderdag 3 november op een speciale avond waar hij host en tevens zijn label Baby Tiger Records zal presenteren. Rondé is bezig met een nieuw album en zal op zaterdag 5 november in Rotown een unieke show weggeven. Kersverse MTV EMA Best Dutch Act genomineerden Ronnie Flex en Julian Jordan zijn uiteraard ook onderdeel van de MTV Music Week. Zaterdag 5 november is Ronnie Flex in Rotown te zien in een exclusieve show met vrienden in een kleine setting. Julian Jordan zal vrijdag 4 november in de Arminiuskerk twee speciale aparte shows weggeven; één voor fans onder en één voor fans boven de 18.

MTV Music Week Ambassadeurs
Afrojack, Ambassadeur MTV Music Week: "Ook deze nieuwe line-up aankondiging laat zien dat Rotterdam tijdens MTV Music Week dé plek is waar je als muziekfan wilt zijn. Elke artiest bereidt een speciale show voor die hun fans echt niet willen missen."
Naast Afrojack zijn influencer Monica Geuze en MTV presentator Kay Nambiar de officiële ambassadeurs van de MTV Music Week.

MTV Music Week 2016
Van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Muziekfans beleven elke avond de vetste optredens van de heetste nationale en internationale artiesten van het moment. MTV Music Week is een samenwerking tussen MTV, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en verschillende uitgaansgelegenheden. Eerder werden de eerste namen al bekend gemaakt, waaronder Douwe Bob's Fool Bar, Broederliefde, Monica Geuze & Friends, Indian Askin, Skepta, Afrojack en Nielson. Meer informatie over de line-up volgt via: www.mtvmusicweek.nl. Op zondag 6 november is de MTV EMA wereldwijd live te zien vanuit Rotterdam Ahoy.

Bekijk hier de promo van de MTV Music Week

Ticketinfo
De tickets gaan binnenkort in de verkoop. Houd hiervoor www.mtvmusicweek.nl en de MTV NL socials in de gaten.

www.mtvmusicweek.nl
#mtvmusicweeknl
Facebook: www.facebook.com/mtvnl
Twitter: www.twitter.com/mtvnl
Instagram: www.instagram.com/mtvnl
Snapchat: mtvnederland

MTV Music Week wordt mede mogelijk gemaakt door essence cosmetics
essence inspireert jonge klanten en eerste gebruikers van decoratieve cosmetica. De producten zijn zeer betaalbaar zodat je een nieuwe look kunt proberen wanneer je maar wilt – met een compleet assortiment innovatieve beautyproducten en de meest trendy kleuren en formules van het seizoen. Dankzij een sterke focus op trends en een duidelijk standpunt tegen dierproeven slaagt essence er keer op keer in om zichzelf als het “Nummer 1 cosmeticamerk van Europa*” te positioneren.
*Bron: Euromonitor International Limited 2011